Skoledagen

Skoledagen begynder hver dag for langt de fleste kl.8.00. Timer uden for skolens egne fysiske rammer - svømning, idræt, fysik og konfirmationsforberedelse - er, så vidt det er muligt, placeret i morgentimerne. Derfor er alle først samlet kl. 9.50, hvor vi holder morgensang. Som regel synger vi først en af de kendte sange eller salmer.

Indslag, historie eller andet

Derefter har en af lærerne ordet med et tankevækkende indslag, en god historie eller lignende, hvorefter vi synger endnu en sang, oftest en med lidt mere appel til de yngste. Så er ordet frit, således at der mellem elever og lærere eller mellem eleverne indbyrdes kan udveksles praktiske meddelelser, eller man kan få fortalt sin mening om noget, der er så vigtigt, at alle skal høre det.