Skolens daglige ledelse

Pedel:

Finn Krogh Nielsen

Søren Bech

Som ansat på Aabybro Friskole forventes det, at man grundlæggende har lyst til såvel det lærerorienteret som pædagogiske arbejde, at man vil eleverne, at man vil skolen.

Samarbejdsevne og samarbejdsvilje, såvel til forældre, elever og kolleger er bærende for at få skolen til at fungere som en helhed. Alle er ansat efter gældende overenskomst og arbejdstidsregler for de områder hvor de er beskæftiget. Lærer, pædagoger og teknisk administrativt personale.

I forhold til læreransatte er der udarbejdet en lokalaftale efter gældende retningslinier.
Men derudover oplever den enkelte ansatte at se en del af lønnen udbetalt i form af det miljø, man er med til at skabe, og som man selv i høj grad nyder godt af.

Problemer lægger vi vægt på at få løst her og nu.
Arbejdsatmosfæren blandt personalet er præget af lyst, aktivitet og initiativ.

Selvom man automatisk inddrages i samarbejde med det øvrige personale omkring væsentlige dele af undervisningen, er der stadig rum til stor personlig frihed og ansvar.

Ved personaleansættelse på Aabybro Friskole er alle, bestyrelse og ansatte, med på råd.